Bogpuls er et online bogmagasin, som er ejet og faciliteret af fordelsklubben Plusbog.dk. Vi er i gang med at flytte indholdet i bogmagasinet til Plusbog, hvor du kan finde vores Plusblog. Her kan du allerede nu finde spændende guides til læsestof, forfatterinterviews og artikler om livet som bogelsker.

Hos Plusbog.dk elsker vi bøger, elsker at øge interessen for bøger, inspirere til nye læseeventyr og stimulere læselysten. Så spring over til Plusbog.dk/blog/ og læs de spændende indlæg her.

Om Plusbog.dk

Hos Plusbog.dk sælger vi masser af bøger, spil, hobbyprodukter og andre lækre varer, der underbygger vores ønske om at inspirere til hygge, fordybelse og forkælelse. Vores produkter sælges til under indkøbspris, hvilket betyder, at du sparer 50-90% – selv på de allernyeste bøger og spil.

Man skal være medlem for at kunne købe produkterne til under indkøbspris. Plusbog.dk har ingen købsbindinger. Der er ikke et bestemt antal bøger du skal købe om året for at være medlem og ligeledes har vi heller ikke en månedens bog som du skal huske at afbestille. Du styrer selv dine indkøb af bøger hos Plubsbog.dk og bestemmer selv, hvornår du vil købe en bog. Måske er denne frihed samt de lave priser derfor, at mere end 200.000 danskere har valgt at oprette et Plusmedlemskab. Når du melder dig ind hos Plusbog.dk er den første uge gratis og uden binding. Derefter koster det dig 99 kr om måneden at være medlem. Men når du sparer 100-200 kroner pr bog er pengene tjent hurtigt ind.

Se hvad vi kan tilbyde dig hos Plusbog.dk

Du kan altid komme i kontakt med os hos Plusbog.dk. Du kan læse mere om oftest stillede spørgsmål og få kontakt til vores kundeservice her.

Plusbog.dk er også på Facebook og Instagram, hvor du løbende kan holde dig opdateret om nye bøger, gode rabatter og deltage i masser af konkurrencer.